Beter Groen
vrijblijvend gesprek

Van vrijblijvend gesprek naar voorlopig ontwerp

Je zit al een tijdje te denken over een nieuwe tuin. Je weet niet goed wat je wil of waar je moet beginnen maar na een vrijblijvend gesprek heb je een beter idee wat je mooi lijkt. Maar hoe past dat in jouw tuin? Waar moet wat komen te staan? En is er wel ruimte of alle wensen in de tuin te passen? Daarom maken wij een voorlopig ontwerp. Het is altijd makkelijker om je nieuwe tuin in te beelden als je het ontwerp op papier kunt zien.

Een ontwerp voor elke tuin

Iedereen wil natuurlijk iets anders in de tuin, en iedere tuin is natuurlijk weer anders. Onze creatieve vakmensen kunnen elk tuinontwerp maken. We kijken hierbij naar wat jij graag in je tuin wilt, de parkeergelegenheden, het entreegebied, wat voor groen er in de tuin moet komen en het karakter van de woning. We combineren al deze factoren om zo het ideale ontwerp voor jou en jouw tuin te maken.

Ook zorgt een goed ontwerp er voor dat je minder last hebt van onkruid, en veel groen in de tuin kan er ook voor zorgen dat de tuin koeler is en dat je makkelijker ontspant. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om een tuin met minder groen te ontwerpen. Alle wensen worden meegenomen in het ontwerp zodat jij een tuin krijgt waar je van geniet.

Daktuin

Niet iedereen heeft een tuin, maar iedereen wil natuurlijk wel lekker kunnen genieten van een plekje buiten en wat groen om zich heen. In dit geval kan een dak tuin een goede oplossing zijn. Ook hiervoor kunnen wij meedenken en een mooi ontwerp maken. Er moeten van te voren wat dingen worden nagekeken, zoals het checken van de stevigheid van de dakbedekking en de waterafvoer. Zo zorgen we er voor dat je ook van je daktuin optimaal kunt genieten.

Op naar een nieuwe tuin!

Deze blog is het eerste deel in een 6-delige blogserie waarbij we je uitleggen hoe jouw droomtuin tot werkelijkheid komt. We doorlopen de stappen van vrijblijvend gesprek tot uitvoering. In de volgende blog bespreken we hoe we een voorlopig ontwerp voor je maken. Deze blog lees je hier.