Beter Groen

Professioneel tuinontwerp zorgt voor jarenlang kijkplezier

Tuinontwerpen zijn er in vele soorten en maten. Het is steeds weer anders. Waarom? Het is een kwestie van smaak en stijl. De toegepaste tuinstijl is bepalend voor de sfeer in en rondom uw woning. Een tuinontwerp kan zowel klassiek, modern of juist strak zijn. Aan u de keus!

Creatieve tuinontwerpen

Ons bedrijf uit Udenhout, niet ver van Rijen en Oisterwijk, beschikt over een eigen ontwerpafdeling. Onze creatieve vakmensen kunnen ieder tuinontwerp tot een heel mooi geheel realiseren. Wij ontwerpen het speciaal voor u. Woont u in landelijk gebied, bijvoorbeeld aan de rand van ‘s-Hertogenbosch of in het idyllische dorpje Dongen dan maken wij voor u een landelijke schets waarbij het vrije zicht vaak belangrijk is.

Wij hebben jarenlang ervaring in het ontwerpen, onderhouden en aanleggen van bedrijfstuinen én particuliere tuinen. Voor ieder project zoeken wij steeds naar de beste mogelijkheden. Een tuin moet mooi zijn, maar zeker ook functioneel. Er moet voldoende ruimte zijn om de dingen te doen die u wilt doen. Bij het maken van een creatief tuinontwerp wordt er rekening gehouden met de infrastructuur, parkeergelegenheid, het entreegebied, de verblijfsruimten en het kijkgroen. Het zijn allemaal onderdelen die in het plaatje moeten passen, maar ook aan alle aanwezige wensen en eisen moeten voldoen.

Daktuin? Begin met een doordacht tuinontwerp

Samen met u worden ideeën en wensen besproken en tezamen met het karakter van de woning verwerkt in het tuinontwerp. Ook een daktuin behoort tot de mogelijkheden. Het is helemaal iets van deze tijd. Appartementencomplexen in de grote steden zoals Breda, Den Bosch en Tilburg verdrijven vaak het groen, maar waar mogelijk is willen mensen toch genieten van een tuin. We zoeken het dan hogerop. Een daktuin biedt veel mogelijkheden, maar vraagt wel om een goed doordacht plan. Daar zijn wij natuurlijk voor!

We gaan eerst kijken of de dakbedekking stevig genoeg is voor het aanleggen van een daktuin. Daarnaast moet er rekening worden gehouden met de afvoer van regenwater, anders zouden u bloemen en planten verdrinken. Water is goed, maar overdaad schaadt! Als we een en ander in kaart hebben gebracht zullen we starten met het tuinontwerp.

Tuinontwerp met of zonder groen

Veel mensen maken de afweging tussen een tuin met of zonder groen. Ook dit is weer een persoonlijke keuze. Een tuin zonder groen betekent niet dat u er minder onderhoud aan heeft, want ook daar weet het onkruid u te vinden en is vaak een bron van ergernis. Een goed tuinontwerp kan dit voorkomen.

Kiest u voor een tuin met groen? Dan houdt u vast van gezelligheid. Bloemen en planten leven, brengen afwisseling, zorgen dat u makkelijker ontspant, kunnen de tuin koeler maken en u voelt u gewoon fijner. Er wordt veel eens gezegd dat woningen met veel groen meer waard zijn op de woningmarkt. Wij weten het niet, want wij ons succes is….juist, ja tuinen!

Vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten over tuinontwerpen? Neemt u dan eens contact met ons op. Uiteraard kunnen wij ook bij u op bezoek komen, zodat wij meteen de huidige staat van uw tuin kunnen bekijken. Vervolgens krijgt u dan van ons een vrijblijvende offerte. Wij bezoeken bedrijven én particulieren in de provincie Noord Brabant zoals Drunen, Eindhoven, Helvoirt, Loon op Zand, Oosterhout, Gilze, Goirle, Vught en natuurlijk komen wij ook in Kaatsheuvel en ’s-Hertogenbosch.

Een tuinontwerp laten maken?