Beter Groen

Tuinonderhoud laten doen zorgt ervoor dat uw tuin er altijd keurig uitziet

Tuinonderhoud is arbeidsintensief. Veel mensen onderhouden hun tuin in eigen tijd, maar dan gaan heel wat vrije uren in zitten. Onkruid wieden, bemesten, snoeien van takken, gazononderhoud en beplanten. Als dit niet goed wordt bijgehouden, krijgt u een onverzorgde tuin. Als ervaren specialist in tuinonderhoud nemen wij u al deze zaken graag uit handen, zodat u uw tijd ergens anders aan kunt besteden.

Uitbesteden van het onderhoud van uw tuin

Sommige mensen hebben een drukke baan en dan schiet het tuinonderhoud er weleens bij in. Niet zo verwonderlijk, maar wel hinderlijk en jammer. De tuin is en blijft een belangrijk onderdeel van het wooncomfort en ’s zomers wilt u natuurlijk niet in een onverzorgde tuin zitten, dus gaat u maar weer aan de slag. Het uitbesteden van het onderhoud van uw tuin zal u een bevrijdend gevoel geven, want nu kunt u, in uw spaarzame vrije uren, lekker genieten van de zon en uw gezin. Neemt u maar eens contact op met ons bedrijf uit Udenhout, provincie Noord Brabant. Udenhout ligt niet ver van Rijen, Gilze, Helvoirt en Breda.

Tuinonderhoud laten doen: de voordelen

Tuinonderhoud laten uitvoeren door een professionele partij biedt nog meer voordelen. We nemen als voorbeeld het snoeiwerk. Snoeien vraagt om gedegen planten- en bomenkennis welke wij in huis hebben. Het snoeien van bijvoorbeeld rozen vraagt om de juiste beschermende kleding, zodat de doorns niet aan de kleding blijven haken. Daarbij is goed gereedschap van essentieel belang. Rozen worden gesnoeid met een scherpe snoeischaar. Treurrozen of ramblerrozen hoeven niet te worden gesnoeid, maar bemesting is wel aan te raden. Het liefst met organische mest. Het zijn zaken die u allemaal maar net even moet weten. Wij hebben die kennis in huis en zorgen altijd voor maatwerk tuinonderhoud.

Een ander voordeel is dat u geen duur gereedschap hoeft aan te schaffen, want wij nemen mee wat wij nodig hebben. Van onkruidbrander tot bladblazer! Een professionele bladblazer zorgt ervoor dat uw tuin in korte tijd wordt bevrijd van blad of gemaaid gras. Bij het schoonmaken van grote percelen is een bladblazer onontbeerlijk. Het spaart tijd en daarmee ook geld. Tuinonderhoud voeren wij zo voordelig mogelijk voor u uit. Wij hebben een breed werkgebied in de provincie Noord Brabant: van Den Bosch tot Tilburg, van Drunen tot Eindhoven en van Oosterhout tot Vught.

Onderhoudscontract voor uw tuin

Om kosten te besparen kunt u kiezen voor een jaarcontract met een vooraf afgesproken prijs of een contract op uurbasis. Op deze wijze komt u niet voor verrassingen te staan. U bent hiermee wel verzekerd van een nette, verzorgde tuin het hele jaar door. Ook tijdens uw afwezigheid of vakantie. Wij houden ons altijd aan de gemaakte afspraken, want service en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. De laatste tijd is duurzaam tuinonderhoud sterk in opkomst. Uiteraard gaan wij met onze tijd mee en kunnen wij ook uw tuin duurzaam onderhouden. Dit kan financieel aantrekkelijk zijn maar het draagt zeker bij aan een beter klimaat. Zo snijdt het mes aan 2 kanten.

In de praktijk zien wij dat veel oudere mensen moeite hebben om hun tuin te onderhouden. Het is zwaar werk en al het buk- en sjouwwerk is voor iemand op leeftijd ‘bijna’ niet meer te doen. Wilt u toch nog iets doen, maar het zware werk graag uit handen geven? Ook dan kan kunt u gebruik maken van een onderhoudscontract voor uw tuin. Vooraf bepalen wij samen wat u wel en wat u niet meer kunt/wilt doen. Neemt u maar eens contact met ons op of maak een afspraak. Wij komen graag even bij u langs. Of u nu woont in ’s-Hertogenbosch, Kaatsheuvel, Dongen, Goirle of Loon op Zand. Tot ziens.

Jouw tuin laten onderhouden?