Beter Groen

Tuinonderhoud laten doen

Tuinonderhoud is heel belangrijk, maar ook erg arbeidsintensief. Veel mensen vinden het fijn om in de tuin aan het werk te zijn in hun vrije tijd, maar dat betekent vaak dat daar veel uren in gaan zitten. Onkruid wieden, snoeien, gazononderhoud, beplanten en bemesten: er is genoeg te doen. De tuin kan er al snel onverzorgd uitzien wanneer tuinonderhoud niet op tijd wordt uitgevoerd. Om tijd te besparen kun je het tuinonderhoud door ons laten doen, we nemen het graag uit handen. We zorgen dat je tuin er altijd verzorgd uit ziet!

Uitbesteden van je onderhoud

Met een drukke baan, een druk sociaal leven en de nodige tijd om te ontspannen kan het weleens lastig zijn om ook het tuinonderhoud nog in te plannen en uit te voeren. Dat is natuurlijk niet zo gek, maar wel heel jammer. Juist als je tuin helemaal op orde is, zul je zien dat je daar beter kunt ontspannen. Het uitbesteden van het tuinonderhoud zal een bevrijdend gevoel geven, want dan kun je je vrije tijd aan andere dingen besteden! Neem gerust eens contact op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen binnen tuinonderhoud.

Tuinonderhoud laten doen: de voordelen

Wanneer je het onderhoud uitbesteedt aan een professionele partij, biedt dat veel voordelen. Neem bijvoorbeeld het snoeiwerk, dat vergt veel kennis en de juiste materialen. Wij hebben de nodige ervaring en weten hoe we te werk moeten gaan met verschillende planten en bomen. Goed gereedschap en kennis van planten is van groot belang, er zijn veel dingen om rekening mee te houden. Zo zit er binnen verschillende soorten rozen al verschil in hoe deze gesnoeid moeten worden. Treurrozen of ramblerrozen hoeven bijvoorbeeld helemaal niet gesnoeid te worden. Deze hebben juist bemesting nodig. Allemaal kleine zeken die je maar net moet weten. Wij hebben die kennis in huis en zorgen altijd voor een maatwerk tuinonderhoud.

Een ander voordeel van het uitbesteden van tuinonderhoud is dat je geen duur gereedschap hoeft aan te schaffen. Wij nemen mee wat we nodig hebben, van bladblazer tot onkruibrander! Professioneel gereedschap bespaart tijd en zorgt voor een hogere kwaliteit van het onderhoud. Hierdoor zijn we in staat het tuinonderhoud zo voordelig mogelijk uit te voeren, maar kunnen we altijd kwaliteit garanderen.

Een onderhoudscontract voor tuinonderhoud

Wanneer je het tuinonderhoud graag wilt uitbesteden, kun je kiezen voor een jaarcontract met een vooraf afgesproken prijs of een contract op uurbasis. Welke het beste bij jou past is afhankelijk van je wensen. Met een onderhoudscontract kom je niet voor verrassingen te staan, maar ben je wel verzekerd van een netten en verzorgde tuin het hele jaar door. We houden ons altijd aan de afspraken die worden gemaakt. Service en kwaliteit staan dan ook hoog in ons vaandel. Een goede optie is om specifiek te kiezen voor duurzaam tuinonderhoud. Dit kan financieel aantrekkelijk zijn en draagt bovendien bij aan een beter klimaat, een win-winsituatie dus!

Natuurlijk kan het ook voorkomen dat je graag bezig bent in de tuin, maar dat je simpelweg niet alles meer zelf kunt doen. We zien regelmatig dat oudere mensen of mensen die wat moeilijker ter been zijn, niet meer al het tuinonderhoud kunnen doen. Wil je toch nog iets doen, maar het zware werk graag uit handen geven? Ook dan kun je gebruik maken van een onderhoudscontract voor je tuinonderhoud. We kijken dan samen naar wat je wel en niet meer wilt of kunt doen. De rest nemen wij voor onze rekening!