Beter Groen

De mooiste tuininrichting van Noord-Brabant

Als het gaat om tuininrichting, zijn er veel verschillende keuzes te maken. Wel of geen veranda? Waar komt het terras? Wat voor soorten beplanting wil je, en hoe groot wordt het gazon? Wij zorgen voor een professioneel tuinadvies en zorgen ervoor dat alles netjes op elkaar wordt afgestemd. Een mooie tuininrichting heeft volgens ons niets te maken met de grootte. Ook kleine tuinen kunnen erg mooi zijn als ze zijn voorzien van een goede tuininrichting.

De tuininrichting van een kleine tuin

Woon je in een stad, zoals Den Bosch, Tilburg of Breda? Dan is de kans groot dat je niet een hele grote tuin hebt. Toch zijn er veel trucjes toe te passen die je tuin groter laten lijken. Bijvoorbeeld een pad dat recht door de tuin loopt en op het einde wat smaller wordt. Hierdoor lijkt de tuin langer dan hij eigenlijk is. Het plaatsen van bomen helpt ook, dan wordt de tuin hoger en oogt hij groter. Natuurlijk zorgen bomen in de tuininrichting bovendien voor veel schaduw in de zomer en kun je zo fijn buiten zitten. We zitten vol idee├źn om je kleine tuin om te toveren in een sfeervolle, ruimtelijker plek.

Een professionele inrichting

De tuininrichting van een grote tuin is voor ons altijd een leuke uitdaging. Bij het inrichten van een grote tuin dien je met veel verschillende facetten rekening te houden. De professionele tuininrichting van een grote tuin begint voor ons altijd met een goed doordacht tuinontwerp. Vaak zien we deze vraag ontstaan bij mensen die landelijk wonen, bijvoorbeeld in Dongen, Oisterwijk, Rijen of Helvoirt, en daar optimaal gebruik van willen maken. We besteden bij tuininrichting veel aandacht aan de beplanting. Dit heeft namelijk een grote invloed op de rust en harmonie die de tuin uitstraalt. Zo heb je er het hele jaar door plezier van!

Ieder seizoen heeft natuurlijk zijn charme en hetzelfde geldt voor planten en bomen. Afhankelijk van je wensen maken we een keuze voor de beplanting voor jouw tuininrichting. Met onze kennis van planten en bomen kunnen we je een professioneel advies geven. Zo heb je van een aardbeienboom het hele jaar plezier, maar er zijn verschillende soorten waaruit je kunt kiezen.

Tuininrichting: een kwestie van smaak

We weten dat een tuinrichting heel sterk afhangt van je smaak. Voor iedereen ziet de ideale tuin er anders uit! Houd je van strakke belijning in een moderne tuin, of ga je voor een klassieke tuin met veel rozen? Afhankelijk van jouw favoriete elementen kunnen we deze in het middelpunt van je tuin zetten. Wanneer we op de hoogte zijn van je voorkeuren, kunnen we op basis hiervan een plan maken voor de tuininrichting. Waar moet de aandacht op liggen en, indien dit planten zijn, wat hebben ze nodig aan zonlicht en schaduw?

Een professionele tuininrichting vergt kennis over groen, maar daarvoor ben je voor ons aan het goede adres. We zijn trots op de tuinen die we al hebben ingericht in Noord-Brabant, zoals Den Bosch, Kaatsheuvel, Eindhoven, Tilburg en Drunen! Wil je een afspraak maken over de inrichting van jouw tuin?