Beter Groen

Beter Groen staat garant voor de mooiste tuininrichtingen in Noord Brabant

Voor welke tuininrichting u ook kiest, wij zorgen ervoor dat alles netjes op elkaar wordt afgestemd. Terras, veranda, gazon, beplanting en andere specifieke wensen! Een mooie tuin hoeft niet altijd groot te zijn, ook kleinere tuinen kunnen mooi zijn, mits ze goed zijn ingericht. Graag komen we bij u langs om u een indruk te geven van wat er allemaal mogelijk is met uw tuin.

Tuininrichting: kleine tuin

Als u in een grote stad woont, zoals ’s-Hertogenbosch, Breda of Tilburg is de kans groot dat u een wat kleinere tuin heeft. U kunt een kleine tuin groter laten lijken, door een pad dat recht door de tuin loopt, verder weg iets smaller te maken. Hierdoor lijkt de tuin langer. U kunt ook overwegen om bomen te plaatsen, want daardoor krijgt u hoogte in de tuin en dan lijkt deze groter. Een ander voordeel is dat u ’s zomers veel schaduw heeft en lekker buiten kunt zitten. Zo hebben wij meerdere ideeën om uw kleine tuin om te toveren in een sfeervolle plek.

Professionele tuininrichtingen

Het inrichten van een grote tuin is voor ons bedrijf uit Udenhout, provincie Noord Brabant, altijd een echte uitdaging, omdat wij met veel facetten rekening moeten houden. Professionele tuininrichtingen van grote tuinen begint meestal met een goed doordacht ontwerp. In kleinere plaatsen zoals Dongen, Helvoirt, Rijen en Oisterwijk vinden we vaak zulke grote tuinen. Landelijk wonen heeft zo z’n voordelen. Bij de tuininrichting besteden wij veel zorg aan de beplanting, zodat rust en harmonie ontstaat en er steeds iets in bloei staat. U hebt er vier seizoenen lang plezier van.

Ieder seizoen heeft charme en er zijn planten en bomen waar u bijna het hele jaar plezier van heeft. Wat dacht u van een aardbeienboom in uw tuin? Er zijn verschillende soorten. De arbutus Unedo Rubra kan maar liefst twee tot drie meter hoog worden. In het voorjaar staat de boom in bloei, u ziet dan witte bloemen gevolgd door rode vruchten. In het najaar lijken ze op aardbeien. De boom heeft een beschutte plek nodig. Zo zijn er nog veel meer bloemen, planten en bomen waar wij u het een en ander over kunnen vertellen.

Tuininrichting: kwestie van persoonlijke voorkeur

Een tuininrichting is én blijft een kwestie van persoonlijke voorkeur. De één vindt een moderne tuin met een strakke belijning mooi, de ander houdt van een klassieke tuin met veel rozen. Een perkje met een aantal rozenstruiken kan het middelpunt vormen van een goed verzorgde tuin. Ze vragen echter wel de nodige verzorging én hebben ruimte nodig. Niet alleen ruimte boven de grond, maar ook onder de grond. Naast zonlicht heeft een roos ook wind nodig, maar toch dient de plek van de roos enigszins beschut te zijn. Tochtige of onbeschutte gebieden waar het te hard waait vallen dus al af.

U leest het al, een goede tuininrichting vergt nogal wat kennis. U bent dan bij ons aan het juiste adres. Wij hebben al veel tuininrichtingen mogen verzorgen in de provincie Noord Brabant zoals in Drunen, Den Bosch, Eindhoven, Kaatsheuvel en Loon op Zand. Onder het menu ‘projecten’ ziet u een aantal voorbeelden. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Belt u ons dan gerust.