Beter Groen

Tuinadvies op maat is de basis voor een sfeervolle tuin

In de zomer besteedt u meer aandacht aan een tuin dan in de winter. Logisch, want u wilt lekker buiten zitten in een verzorgde tuin. Het kan zijn dat door omstandigheden de tuin rommelig of verwilderd is. U kunt best wat hulp gebruiken. Het kan ook zijn dat u uw tuin opnieuw wilt inrichten. Neemt u dan eens contact met ons op, want wij geven u vrijblijvend tuinadvies op maat voor een sfeervolle tuin.

Professioneel tuinadvies op maat kunnen wij geven, omdat wij alle kennis in huis hebben. Met ruim 25 jaar ervaring leveren wij maatwerk in de groene sector. U kunt gebruik maken van een onderhoudscontract, zodat uw tuin er het hele jaar door keurig uitziet. Maar u kunt ook bij ons bedrijf uit Udenhout, provincie Noord Brabant, terecht voor de aanleg van een geheel nieuwe tuin. Van ontwerp tot beplanting, want van uw tuin genieten kunt u pas als deze volledig naar uw wensen is aangelegd. Ja, toch? Wij hebben een breed werkgebied. Van Kaatsheuvel tot ’s-Hertogenbosch en van Rijen tot Eindhoven. Wij zijn u graag van dienst.

Tuinadvies op maat: uw wensen staan voorop

Tuinadvies op maat houdt in dat wij samen met u gaan kijken wat de mogelijkheden zijn. Uw wensen staan daarbij voorop. Veel hangt af van de elementen, de materialen en de planten die u kiest. Als wij een idee hebben wat u wilt, maken wij ontwerp. Onze ontwerpafdeling bestaat uit creatieve en professionele medewerkers die zowel voor kleine als voor grote tuinen prachtige en originele ontwerpen kunnen maken. Daarna komt de tuinaanleg aan de orde. Wat komt daarbij kijken? Waar moeten we aan denken? De grondvoorbereidingen zijn belangrijk, maar ook de constructies moeten goed zijn en liefst zo lang mogelijk mee gaan.

Aanleg van een tuin is vakwerk

De aanleg van een tuin is vakwerk, want dit gaat gepaard met kennis en vaardigheden. U vindt dit alles bij ons onder één dak, want wij hebben verstand van grond, bemesting, onkruid en een brede plantenkennis. Daarnaast beschikken we over moderne machines die het werk vereenvoudigen. Kortom, een forse dosis vakbekwaamheid en creativiteit. In korte tijd ondergaat uw huidige tuin een ware metamorfose. De oude tuin is soms niet meer te herkennen. Dan kan het grote genieten beginnen…

Wij hebben al veel projecten mogen realiseren, van klein tot groot, in steden zoals: Breda, Den Bosch, Helvoirt, Rijen, Drunen en natuurlijk ook Loon op Zand en Tilburg. Een goed voorbeeld daarvan is het stadspark aan de Zomerstraat in Tilburg waar alle inwoners dagelijks volop van genieten.

Zaken doen met Beter Groen betekent dat u altijd tuinadvies op maat krijgt. Wij zijn namelijk niet gebonden aan een bepaalde stijl. De stijl moet bij u passen en niet andersom. Creatieve ideeën en een professioneel tuin advies maakt dat wij kwaliteit kunnen garanderen. Daarnaast beschikt ons bedrijf over een aantal keurmerken die u nog eens een extra garantie geven. Beter kunnen wij het niet doen! Wilt u meer informatie, neemt u dan gerust contact met ons op. Wilt u een afspraak bij u thuis? Dit kan. U hoeft ons alleen maar even te bellen. Graag tot ziens.