Beter Groen

Tuinadvies op maat: de basis voor genieten in je tuin

Wij geven tuinadvies op maat omdat wij geloven dat een tuin belangrijk is en een grote rol speelt in het welzijn van mensen. Een perfecte tuin is voor iedereen anders. Wat past bij jou? Wil je iets compleet anders, of is je tuin niet meer wat het geweest is en is er een update nodig? Dan is tuinadvies op maat een goede oplossing. Zo wordt jouw tuin weer een plek waar je kunt ontspannen en genieten.

We kunnen professioneel tuinadvies op maat geven, omdat we veel kennis en ervaring in huis hebben. Met ruim dertig jaar ervaring leveren we maatwerk in de groene sector. Van het aanleggen van geheel nieuwe tuinen in Noord-Brabant tot een onderhoudscontract, je kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met genieten in je tuin. Want genieten kan pas optimaal als je tuin volledig naar wens is aangelegd. Van Kaatsheuvel tot Den Bosch en van Rijen tot Eindhoven: we helpen je graag met een tuinadvies op maat!

Tuinadvies op maat: jouw wensen voorop

Wat bedoelen we dan precies met een tuinadvies op maat? We gaan dan samen met jou kijken naar de mogelijkheden in jou tuin en de manier waarop we jouw wensen hierin kunnen verwerken. Hierbij hangt veel af van jouw voorkeur voor het type materiaal, planten en de verschillende elementen in de tuin. Afhankelijk daarvan maken wij het ontwerp. We hebben een eigen ontwerpafdeling, die bestaat uit creatieve en professionele medewerkers die op basis van het tuinadvies een ontwerp op maat maken. Daarna starten we met het daadwerkelijk aanleggen van de tuin.

Het aanleggen van de tuin

Een volgende stap is het aanleggen van de tuin aan de hand van een advies op maat. Ook dit gaat gepaard met een aantal kennis en vaardigheden die wij bij Beter Groen in huis hebben. Bij ons vind je alles onder één dak. We hebben veel verstand van grond, de bemesting, onkruid en hebben een brede plantenkennis. Ook beschikken we over verschillende moderne machines die het werk vereenvoudigen. Binnen een mum van tijd zorgen we voor een volledige metamorfose van je tuin, en dan kan het genieten beginnen!

Klein of groot, we gaan geen uitdaging uit de weg. We hebben al vele mooie projecten mogen uitvoeren in Tilburg en omgeving. Een mooi voorbeeld is het stadspark in Tilburg aan de Zomerstraat. Hier genieten de inwoners nog steeds iedere dag volop van hun nieuwe park.

Bij Beter Groen zorgen we dus altijd voor een tuinadvies op maat. Wij zijn hierin enkel de adviserende partij, jij bepaalt wat je wilt! De stijl en het ontwerp moet bij jou passen. We komen uiteraard wel met creatieve ideeën en aanvullingen op jouw wensen. Met ons professioneel tuinadvies op maat kunnen we kwaliteit garanderen. Wij zijn pas tevreden als jij helemaal blij bent met het resultaat. Wil je meer informatie over tuinadvies op maat? Of heb je interesse in een vrijblijvende afspraak bij jou thuis? Bel ons gerust!