Beter Groen

Een tuin op maat, speciaal voor jou

Met een tuin op maat kun je ervoor zorgen dat je een droomtuin krijgt waarin al je wensen zijn verwerkt. Wij hebben een passie voor alles dat met groen te maken heeft en het bieden van maatwerk tuinen vinden we geweldig. Dagelijks werken we met een team van ervaren hoveniers aan tuinen voor particulieren, bedrijven en andere instellingen. Met de ervaring die we in de afgelopen dertig jaar hebben opgedaan, weten we hoe we alle mogelijke wensen kunnen verwerken in een tuin. Een tuin op maat is heel persoonlijk, daarom is het belangrijk om goed te luisteren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Tuinontwerp op maat

Een tuin ontwerp je niet zomaar. Het is belangrijk om goed na te denken over een functioneel ontwerp. Een essentieel onderdeel hiervan is het beplantingsplan. Hierin houden we niet alleen rekening met bijvoorbeeld kleuren en vormen van de planten, maar ook de grondsoort van de tuin is belangrijk. We doen er alles aan zodat je zo lang mogelijk kunt genieten van jouw tuin op maat.

Planten, bomen en struiken hebben naast water ook andere voeding nodig. Zo kun je zonder goede bemesting sneller last krijgen van bladluizen. Voor veel tuinliefhebbers is dit helaas geen onbekende plaag. Deze beestjes voeden zich met het sap uit de bladeren, waardoor deze snel uitdrogen. Wij bestrijden bladluis op een natuurlijke wijze. Dit is beter voor het milieu én voor de rest van de planten die in de tuin staan.

Naast al het groen mag een fijn terras natuurlijk niet ontbreken. Heb je al nagedacht over wat voor soort terras je wilt? We denken graag mee over wat voor soort terras goed bij jouw wensen past. Ook een vijver kan heel veel toevoegen aan een moderne tuin. Zo zijn er tal van mogelijkheden die jouw tuin op maat helemaal laten aansluiten op je wensen. Mocht iets technisch niet mogelijk zijn, dan geven we dat altijd eerlijk aan.

Een tuin op maat: modern en naar jouw wensen

De manier waarop iemand een tuin beleeft zal per persoon anders zijn, smaken verschillen nu eenmaal. Om een de tuin helemaal op maat af te stemmen op jouw persoonlijke voorkeuren, bieden we veel verschillende opties. Wij zien dat de hedendaagse tuinen die wij ontwerpen worden gekenmerkt voor verschillende soorten zitmogelijkheden. Daarnaast komt strakke belijning veel terug, en wordt er sfeer gecreëerd met beplanting en symmetrie. Soms werken we inderdaad met een geheel symmetrisch ontwerp, maar het is ook mogelijk om de tuin te spiegelen ten opzichte van de woning of een pad. Tegelijkertijd hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij houden hier dan ook altijd rekening mee.

Al met al moet een hedendaagse tuin op maat een plek zijn waar je kunt ontspannen. We zorgen ervoor dat de materialen die we gebruiken zo veel mogelijk onderhoudsarm zijn. Strakke materialen worden afgewisseld met voldoende beplanting, zodat de tuin een levendig uiterlijk krijgt. We helpen je graag met het opdoen van inspiratie voor jouw droomtuin! Je kunt vrijblijvend een gesprek met ons inplannen om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. We helpen je graag bij het ontwerpen van een tuin op maat, zowel voor een tuin bij uw huis als bedrijfspanden!