Beter Groen

Een tuin laten aanleggen in Noord Brabant is een goede en prettige investering

Een goede investering? Jazeker, want een mooie tuinaanleg zorgt ervoor dat uw woning in waarde stijgt. Wellicht zal dit niet de voornaamste reden zijn waarom u een tuin wilt laten aanleggen, maar ook een niet onbelangrijke. Wat de meerwaarde van een woning kan bepalen, zijn de extra eigenschappen zoals bijvoorbeeld een mooi ingerichte tuin. Altijd mooi meegenomen, toch?

Tuin laten aanleggen in Drunen en omgeving

Een nieuwe tuin laten aanleggen doen de meeste mensen om ervan te kunnen genieten, alleen of met hun gezin. Wilt u een natuurlijk paradijs van uw tuin maken, dan mag water niet ontbreken. Een vijver of andere waterbron straalt rust uit en maakt van uw tuin een plek om even te ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen. Mensen die werken in grote steden zoals Breda, Tilburg en Den Bosch kiezen er dikwijls voor om rustig te wonen in plaatsen zoals Drunen, Rijen, Helvoirt of Oisterwijk. Een mooie tuinaanleg verhoogt het woon- en leefcomfort waarbij beplanting een belangrijke rol inneemt.

Bij beplanting kunt u denken aan bloemen, planten, struiken en bomen. Bloemen en planten zijn het goedkoopste en vanzelfsprekend betaalt u voor bomen een hogere prijs. Deze hogere prijs betaalt u echter slechts één keer. Met de juiste verzorging gaan bomen namelijk levenslang mee. Daarnaast zorgen bomen voor hoogte in de tuin. Ze bieden u privacy en bij warm weer zit u hier veel aangenamer. Het mooie van een boom is dat u de seizoenen kunt volgen aan het uiteenlopende blad en de kleuren. Mooi toch?

Klassieke tuinaanleg

Hoe u een tuin wilt laten aanleggen is een kwestie van persoonlijke smaak. De één houdt van strak, de ander van klassiek. Klassieke tuinen kenmerken zich door een sterk geordende structuur en bevat zichtlijnen die naar een blikvanger leiden zoals bijvoorbeeld een tuinhuis. Er wordt dikwijls gebruikt gemaakt van stijlvolle materialen en er wordt gewerkt met een beperkt kleurenpalet. Bij de tuinaanleg worden planten gebruikt om afscheidingen te benadrukken en bodembedekkers vormen een keurig groen tapijt. Het voordeel van bodembedekkers is dat ze onkruid geen kans geven om te groeien zoals de Pachysandra en Vinca. Bloemen in een klassieke tuin hebben veelal bescheiden kleuren zoals de daglelie, asters of anemonen.

Ons bedrijf uit Udenhout zorgt voor een betaalbare en professionele tuinaanleg. Iedere tuin die wij ontwerpen is uniek. Het plan voor uw tuin wordt door ons zorgvuldig uitgedacht, uiteraard altijd in lijn met uw wensen en voorstellen. Als u besluit om uw tuin door ons te laten aanleggen, verzorgen wij dit vanaf ontwerp tot aan de oplevering.

Tuin met optimale onderhoudsvriendelijkheid

Een goed aangelegde tuin staat garant voor jarenlang plezier met een optimale onderhoudsvriendelijkheid. Wij maken graag met u een afspraak, zodat wij de huidige staat van uw tuin kunnen bekijken en in overleg met u een plan van aanpak kunnen maken. Uiteraard ontvangt u eerst een vrijblijvende offerte. Dit is wel net zo prettig, zodat u achteraf niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Graag tot ziens.