Beter Groen
Eddy van de Wiel

Semi-allround hovenier: Eddy van de Wiel

Vandaag willen we opnieuw een collega aan jullie voorstellen. Dit keer spreken we met Eddy van de Wiel. We geven hem het woord, zodat hij meer kan vertellen over zijn werkzaamheden bij Beter Groen en hoe hij bij het bedrijf terecht is gekomen. Lees hier zijn verhaal.

Open sollicitatie

Ik werk alweer sinds 1991 bij Beter Groen. Ik zag het bedrijf voorbijkomen in de Gouden Gids; daarna heb ik een open sollicitatie naar Mark geschreven. Ik mocht toen eigenlijk meteen beginnen en ik begon via het leerlingstelsel. Tegenwoordig werk ik als semi-allround hovenier. Ik voer voornamelijk onderhoudswerkzaamheden uit. Ik werk zowel in particuliere tuinen als in bedrijfstuinen.

Ik ben nog steeds erg blij om bij Beter Groen te werken. De collegialiteit onder elkaar is erg prettig en dat zorgt natuurlijk voor een fijne werksfeer. Ook is het fijn dat ik de vrijheid krijg bij het uitvoeren van mijn werkzaamheden. Ik ben blij dat ik hier tijdens mijn mbo-deeltijdopleiding ben begonnen en nu nog steeds deel uitmaak van het team.

Onderhoud

Zoals ik al aangaf, werk ik vooral in het onderhoud van verschillende tuinen. Ik kan niet een bepaald project noemen dat ik het leukst vond om aan te werken; voor mij zit de uitdaging vooral in het op orde krijgen van een tuin. Ik vind het leuk als ik mensen kan helpen en ervoor kan zorgen dat ze kunnen genieten van hun tuin.

Ik ben erg tevreden met de werkzaamheden die ik op dit moment dagelijks uitvoer en er zijn dus geen specifieke dingen die ik graag nog zou willen doen. Wel wil ik me blijven verbeteren in wat ik op dit moment doe. De werkzaamheden en het bedrijf zijn erg leuk, dus ik wil hier graag blijven.