Beter Groen

Van grijs naar groen

Deze klant kwam met een erg leuke vraag naar ons toe. “Wij hebben een huis gekocht, maar in de tuin is erg veel bestrating. Kunnen jullie helpen de tuin groener te maken”. Nu heten wij niet voor niets Beter Groen, dus we gingen aan de slag!

We zijn begonnen met de minder goede grond uit de tuin te halen en er goede grond in te stoppen. Vervolgens hebben we de beregening aangepast naar een nieuw ontwerp en de volledige beregening aangelegd. In mei zijn de eerste grote bomen geplaatst, vanwege de levertijd hebben we een aantal bomen nu tijdelijk in de pot geplaatst. Doordat er meteen volwassen bomen worden geplant, kan de klant er meteen van genieten. En het zijn niet de minste Het terras bevindt zich op 5 meter hoogte.

Ook plantten we leuke groene klimplanten zoals de toscaanse jasmijn en grote blauwe regen. Privacy was belangrijk in deze tuin en de beplanting is zo ontworpen dat de bomen en planten voldoende beschutting bieden. Tevens hebben we geholpen met het advies voor verlichting, zodat de klant ook in het donker van de prachtige tuin kan genieten. Wat vinden jullie van het eindresultaat?