Beter Groen

Vraag hulp van een professionele hovenier voor kwaliteit en vakmanschap

Een professionele hovenier heeft een passie voor alles dat met groen te maken heeft. Door jarenlange ervaring in het vak zorgt een hovenier voor een tuin van kwaliteit en vakmanschap. Kun je niet wachten om te genieten in een nieuwe of vernieuwde tuin? Dan is het een goed idee om eens te gaan praten met een erkend hoveniersbedrijf. Beter Groen, gevestigd in Udenhout, is lid van de VHG: de Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners. Als onderdeel hiervan bieden we duidelijke algemene consumentenvoorwaarden en geven we garantie op de geleverde werkzaamheden.

Professionele hovenier in Noord Brabant

Inmiddels zijn we ruim dertig jaar professioneel hovenier en hebben we veel ervaring in het vak. Beter Groen begon klein, maar is uitgegroeid tot een flexibel hoveniersbedrijf met 10 professionele medewerkers. In ons brede portfolio staan projecten die we hebben gedaan voor particulieren, bedrijven, instellingen en de overheid. We doen dit in verschillende plekken in Noord Brabant, zoals Den Bosch, Breda, Tilburg en Eindhoven, maar ook de plaatsen daaromheen.

Ga je met ons de samenwerking aan, dan weet je dat je te maken hebt met een professionele hovenier, met een passie voor groen. We proberen altijd transparant en betrouwbaar te zijn, jouw wensen staan voorop. Om deze wensen in vervulling te laten gaan, geven we graag professioneel advies. Hierbij staat kwaliteit hoog in ons vaandel. We kunnen het gehele proces van A tot Z verzorgen, van tuinontwerp tot onderhoud. Heb je speciale wensen, voor bijvoorbeeld een prairietuin of kleine tuin? We gaan geen uitdaging uit de weg!

De aanleg van een prairietuin

We merken dat de populariteit van prairietuinen de afgelopen jaren toeneemt. Dat vinden we niet zo gek. Dit type tuin is namelijk prachtig voor het oog en erg laag in onderhoud. Het is een ideale optie voor particulieren of organisaties die weinig tijd hebben om veel tijd en aandacht te besteden aan tuinonderhoud. De verschillende wensen van klanten zijn voor een professionele hovenier altijd een bron van inspiratie.

Een minimalistische tuin die betaalbaar is

Wij proberen altijd tegemoet te komen aan die wensen. Voor ieder wat wils! Niet iedereen is gezegend met een grote tuin, maar dat betekent niet dat je daar geen speciale plek van kunt maken. Bij een kleine tuin is het belangrijk om ruimte te creƫeren en daarvoor zijn veel mogelijkheden. Als professionele hovenier zien we een minimalistische tuin dan ook als een uitdaging, waarin we toch zo veel mogelijk planten en bloemen plaatsen zonder dat het te vol wordt. Daarnaast houden we er rekening mee dat je tuin er ook in de winter vrolijk en aantrekkelijk uitziet, bijvoorbeeld door groenblijvende buxus.

Onze professionele hoveniers weten waar ze het over hebben en luisteren naar jouw wensen. Wij zijn pas tevreden als jij blij bent met je nieuwe tuin. We bieden verschillende opties voor samenwerking. Zo werken we zowel met een contract met vooraf afgesproken prijs, als met contracten op uurbasis. Ben je op zoek naar een professionele hovenier die kan helpen met het ontwerpen, inrichten of onderhouden van je tuin? Laat het ons weten!