Beter Groen

Het inschakelen van een professionele hovenier betekent kwaliteit en vakmanschap

Een hovenier heeft verstand van zaken en weet door zijn jarenlange ervaring in het groene vak, snel en zorgvuldig de juiste werkzaamheden te verrichten in uw tuin. Daarom is het aan te raden het aanleggen of het onderhoud van de tuin over te laten aan een erkend hoveniersbedrijf. Ons bedrijf uit Udenhout is lid van de VHG, Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners. Daarmee bieden wij onze klanten duidelijke Algemene Consumentenvoorwaarden én de garantie dat eventuele fouten schade worden hersteld.

Professionele hoveniers Noord Brabant

Al ruim 25 jaar hebben wij ervaring in het hoveniersvak. We zijn klein begonnen en anno 2015 uitgegroeid tot een flexibel bedrijf met maar liefst 10 professionele medewerkers. Wij hebben inmiddels een breed werkgebied opgebouwd en verlenen diensten aan particulieren, bedrijven, instellingen en de overheid. Dit doen wij in onder andere Eindhoven, Breda, Tilburg, Den Bosch maar u komt ons ook tegen in bijvoorbeeld Drunen, Rijen of Kaatsheuvel.

Door bovenstaande weet u dat u niet alleen te maken heeft met een professionele, maar ook een betrouwbare hovenier. Als u een nieuwe tuin wilt laten aanleggen dan is professioneel advies erg belangrijk. Wij kunnen in overleg met u een tuin ontwerpen, bijvoorbeeld een klassieke tuin, een hedendaagse tuin, of een prairietuin met hoogteverschillen.

Aanleggen van een prairietuin

Het aanleggen van een prairietuin is populairder dan ooit. Niet zo vreemd als u weet dat prairieplanten niet alleen robuuste schoonheden zijn, maar ook nog eens zeer weinig onderhoud vragen. Ideaal voor particulieren of bedrijven die weinig tijd hebben om aandacht aan het onderhoud te besteden. Voor een professionele hovenier is het een voortdurende bron van inspiratie.

Een prairietuin leent zich uitstekend voor de meest uiteenlopende combinaties. Meisjesogen in combinatie met de rode zonnehoed geeft een mooi effect. Of wat dacht u van een schildpadbloem met vedergras? Het is een lust voor het oog! Onze professionele hoveniers kunnen dit ook voor ú verzorgen met planten en bloemen waar u voor kiest, want smaken verschillen nu eenmaal. En dat respecteren wij.

Betaalbare minimalistische tuin

Wij bieden voor ieder wat wils. Betaalbaar en goed. Van plantentuin tot minimalistische tuin, want niet iedereen is gezegend met een grote tuin. Een minimalistische tuin kunnen wij inrichten door bijvoorbeeld blokvormen te creëren met daarin planten, bloemen of struiken. Het staat strak en is onderhoudsvriendelijk! Zo gaan bijvoorbeeld dicht begroeide bloemborders de groei van onkruid tegen. Groenblijvende buxus houden uw tuin ook in de wintermaanden aantrekkelijk.

Onze hoveniers kunnen met goed en gedegen onderhoud ook in de wintermaanden uw tuin mooi houden. U kunt kiezen voor een contract met een vooraf afgesproken prijs of voor een contract op uurbasis. Daardoor hoeft u niet te kou in, maar kunt u lekker blijven zitten in een warme omgeving. Vooral voor wat oudere mensen is dit natuurlijk een prima oplossing. En u kunt toch genieten van een nette onderhouden tuin. Woont u in ’s-Hertogenbosch, Helvoirt, Loon op Zand, Oirschot, Dongen of elders in de provincie Noord Brabant? Belt u ons dan eens voor meer informatie of maak direct een afspraak met één van onze ervaren hoveniers.