Beter Groen
Mark van Strijdhoven

Ik ben Mark, de grondlegger van Beter Groen

Regelmatig kun je bij ons meekijken naar de diverse projecten en werkzaamheden die we als hoveniersbedrijf uitvoeren. Maar ken jij eigenlijk de mensen achter de schermen? De komende tijd laten we je daarom kennismaken met de mensen achter de schermen. We trappen af met Mark; het woord is aan hem.

Ik ben de eigenaar en grondlegger van Beter Groen. In 1987 richtte ik het bedrijf op als eenmanszaak en door de jaren heen is het bedrijf verder doorgegroeid. Inmiddels zijn er bij het bedrijf in de huidige vorm 12 mannen en vrouwen in dienst.

Mijn werkzaamheden

Ik ben altijd al graag met mijn handen bezig geweest, vandaar dat ik inmiddels alweer 30 jaar geleden het bedrijf heb opgericht. Door de jaren heen zijn we verder doorgegroeid naar wat inmiddels de huidige vorm is.

In 2012 zijn we met het bedrijf ook verder de verdieping ingegaan en zijn we begonnen met Feel Good Gardens waarmee we in aanraking kwamen met energetische tuinen, wat inhoud dat je de tuin gevoelsmatig aanvoelt, dat zijn voor mij mijn favoriete bezigheden.

In de toekomt wil ik graag Feel Good Gardens verder uitbouwen. Door een goed afgestemd ontwerp ervaar je meer geluk en rust in je tuin en daar maak ik mensen graag bewust van.

Het bedrijf

Belangrijk in mijn werk vind ik het maken van een kwaliteitsproduct, maar ook het luisteren naar de klanten, dat kan zijn tijdens afspraken, maar ook als onze mensen er aan het werk zijn. Complimenten en feedback maken ons werk leuk en daardoor kunnen wij ook verder doorgroeien.

Mijn favoriete project aan de Bredaseweg

Eén van de projecten waar ik het meest trots op ben is een tuin aan de Bredaseweg geweest. Dat was een perceel van twee hectare waar eigenlijk alle elementen inzaten die in een tuin kunnen zitten; vijvers, planten van oude fruitbomen en stalen klimzuilen voor planten. Het was een heel erg divers werk.