Beter Groen

Een maatwerk tuin is dé uitdaging voor iedere hovenier

Een tuin op maat laten maken door een professioneel bedrijf zorgt ervoor dat u uw droomtuin krijgt. Met onze enorme passie voor alles wat met groen te maken heeft, bieden wij u maatwerk op het gebied van tuinen. Met eigen tuinontwerpers en een team van ervaren hoveniers zijn we dagelijks actief voor particulieren, bedrijven en instellingen. Wij werken vanuit een platte organisatie waarbij persoonlijke aandacht en vakkennis centraal staat. Onze groene expertise maakt het mogelijk om maatwerk te leveren voor iedere tuin! Klein, groot of een daktuin. Een droomtuin creëren doen wij graag tegen betaalbare prijzen! Uw wensen zijn grenzeloos, onze mogelijkheden zijn eindeloos. Leest u maar eens verder…

Tuinontwerp op maat

Een functioneel en goed doordacht tuinontwerp op maat is de basis voor een tuin. Een beplantingsplan is daarbij essentieel, want wij houden niet alleen rekening met de vormen en kleuren, maar ook de grondsoort is belangrijk; waar en waarmee moeten wij bemesten, zodat u zolang mogelijk plezier heeft van uw tuin.

Net zoals wij drinken en eten nodig hebben om te groeien en in leven te blijven heeft een bloem, plant, struik of boom naast water ook voeding nodig. Zonder een goede bemesting kunt u bijvoorbeeld al snel last krijgen van bladluizen. Het is misschien wel de grootste plaag in de tuin, want ze zuigen de sappen uit de bladeren om zich daarmee te voeden. Het bestrijden van bladluis doen wij op een geheel natuurlijke wijze. Beter voor het milieu én beter voor de rest van uw planten.

Om het buitenleven nog aangenamer te maken en meer te kunnen genieten van de schaarse zomerse dagen in ons land mag een terras natuurlijk niet ontbreken. Of wat dacht u van een vijver? Dit past perfect in een tuin van deze tijd. Met al uw wensen houden wij rekening bij het maken van een tuinontwerp op maat. Als iets technisch niet mogelijk is, zullen wij dat ook eerlijk aangeven.

Maatwerk in hedendaagse tuinen

De beleving die iemand heeft van een tuin is voor iedereen weer anders, omdat smaken nu eenmaal verschillen. Smaak is onderhevig aan voorkeur en afkeur omdat het persoonlijk is. Daarom bieden wij ook zoveel mogelijkheden. Als voorbeeld nemen wij ons maatwerk in hedendaagse tuinen. Ze worden gekenmerkt door meerdere zitmogelijkheden, strakke belijning, sfeervolle beplanting en symmetrie. Als twee helften van een tuin elkaars spiegelbeeld zijn kunnen we spreken van symmetrie, maar het kan ook spiegelen ten opzichte van een bepaald punt (woning) of een lijn (pad).

Een hedendaagse (moderne) tuin straalt balans uit en is een fijne plek om te ontspannen. De gebruikte materialen zijn vaak onderhoudsarm en de beplanting is weeldering. Zo krijgt u een levendige sfeer, zonder dat het rommelig of onverzorgd overkomt. Kies voor de beplanting eens bamboe of plataan. Het voordeel van een plataan is dat het een makkelijke boom is die in iedere goede tuingrond (met kalk) groeit. De schors van een platanus acerifolia is juweelachtig en zijn wintersilhouet is fantastisch. Het zal prachtig staan in uw op maat gemaakte droomtuin!

Of het nu gaat om de tuin rondom uw huis of bij uw bedrijfspand, wij zijn u graag van dienst!

Op zoek naar een maatwerk tuin?