Beter Groen
John Keuninx

John Keuninx: 10 jaar ervaring

Eerder heb je al kennis kunnen maken met Jeroen van Dijk, die als zaterdaghulp is begonnen en na zijn stage bij Beter Groen is gebleven; en met Mark van Strijdhoven, de eigenaar van het bedrijf. John Keuninx is na zijn stage ook bij Beter Groen gebleven. Vandaag geven we het woord aan hem.

Inmiddels werk ik al 10 jaar bij Beter Groen; op mijn 15e ben ik hier begonnen. Via mijn opleiding heb ik een stage gekregen bij Beter Groen en daarna ben ik gebleven als zaterdaghulp en voor vakantiewerk. Nadat ik mijn opleiding heb afgerond, ben ik in vaste dienst komen werken.

Mijn expertise

Door de jaren heen heb ik mezelf kunnen ontwikkelen en heb ik me veel verdiept in het aanleggen van verhardingen en terrassen. Wat ik het leukst vind om te doen is toch wel het aanplanten van de tuinen. Je ziet dan snel resultaat van je werk en dat is altijd mooi.
Binnen het bedrijf heerst een goede werksfeer. Dit gaat hand in hand met een goede bedrijfsstructuur en vaste werktijden, wat ook erg fijn is. Er zijn altijd kansen om nieuwe dingen te leren, omdat je heel gevarieerd werkt. Het is natuurlijk ook mogelijk om, net als ik, je stage hier te doen. Het werk is gevarieerd en daardoor zijn geen twee dagen hetzelfde.

Vijvers aanleggen

Projecten die eruit springen voor mij zijn de projecten waarbij we vijvers hebben aangelegd in de tuin. Dit is ook iets waar ik meer mee bezig zou willen zijn en waar ik me verder in wil ontwikkelen. Ik zou graag meer tuinen willen aanleggen waarin ecologie belangrijk is en organische vormen worden gebruikt. Ik zou dan niet alleen natuurlijke vijvers willen aanleggen, maar ook zwemvijvers.