Beter Groen

Jeroen: van bijbaantje naar vaste kracht

Natuurlijk delen we graag onze projecten en werkzaamheden om te laten zien wat we doen, maar niet iedereen weet wie wij precies zijn. Ken jij bijvoorbeeld de mensen bij ons achter de schermen wel? Dit keer geven we het woord aan Jeroen van Dijk.

Hoi, ik ben Jeroen. Ik ben al lange tijd te vinden bij Beter Groen; ik begon daar namelijk al op mijn 14de als vakantiehulp en zaterdagkracht. Tijdens mijn studie mocht ik ook nog eens bij Beter Groen stage komen lopen en ben ik daar afgestudeerd. Zo ben ik eigenlijk blijven hangen. Mijn werkpartner is John Keuninx.

Waar ik me mee bezig houd

Mijn collega’s zeggen wel eens dat ik secuur werk. Ik vind het in elk geval leuk om dingen met precisie te maken en werk daarbij ook altijd graag samen met de klant. Mijn favoriete werkzaamheden zijn toch wel het aanleggen van een hele tuin en het bouwen van overkappingen. Mijn werk is daarnaast elke dag weer leerzaam en biedt veel diversiteit.
Als bedrijf hebben we ook een gezellige en vaak informele werksfeer. Er is waardering voor alle collega’s en we hebben altijd de mogelijkheid om zelf ideeën in te brengen.

Waalwijk

Een van de leukste projecten die ik heb mogen maken, was in Waalwijk. Waarschijnlijk vond ik dit deels zo leuk omdat het mijn afstudeerproject was. Het was een tuin waar alles in voorkwam, van bouwkundig werk tot verlichting.

Toch kan ik niet echt één project kiezen, want ook het onderhoud bij een grote villa vind ik leuk. Het is eigenlijk vooral de combinatie van verschillende elementen in de verschillende tuinen die het werk zo mooi maakt. Natuurlijk was ook mijn eerste project bijzonder omdat ik sindsdien met John samenwerk en dat onze eerste kennismaking was.

Natuurlijk hoop ik me in de komende jaren nog verder te ontwikkelen en ik hoop me daarbij ook veel toe te leggen op tuinontwerp en het calculeren van tuinen. Wie weet word ik ooit nog voorman.