Beter Groen
Jeffery van Ierland

Jeffrey van Ierland; de vliegende keeper van het team

Inmiddels zijn we een tijdje bezig met het voorstellen van ons team. We zijn natuurlijk trots op het werk dat we kunnen leveren, maar we zijn nog trotser op het team waarmee we dat doen. Deze week stelt Jeffrey van Ierland zich graag aan je voor.

Ik ben in eerste instantie begonnen bij Beter Groen via een uitzendbureau. Hierna heb ik een tijdje bij een ander bedrijf gewerkt maar uiteindelijk ben ik toch weer teruggekeerd naar Beter Groen. De sfeer tussen de collega’s is goed en de werkzaamheden zijn ook erg uitdagend. Kortom, daar wil ik graag bij betrokken blijven. Gelukkig ontstond er een mogelijkheid waardoor ik weer bij Beter Groen aan de slag kon.

Vliegende Keeper

Ik ben iemand die het liefste van alles wat doet. Ik werk graag aan kleinschalige projecten. Binnen die projecten doe ik zowel de aanleg als het onderhoud van de tuinen. Daarom zeggen mijn collega’s ook wel dat ik de vliegende keeper ben. Maar ik doe dit graag, zo blijft het werk afwisselend en uitdagend.

Als ik zou moeten zeggen welk project ik het leukste vond om te doen is dat een groter project in Udenhout. Daar hebben we een grote privé tuin bij een oude boerderij aangelegd en daarin heb ik het team ondersteund. Natuurlijk moeten de aangelegde tuinen ook onderhouden worden en daarom kom ik er dan ook nog regelmatig voor onderhoudswerkzaamheden.

Toekomst bij Beter Groen

Zoals ik al schreef ben ik teruggekomen bij Beter Groen door de gezellige werksfeer. Ook de werkzaamheden zijn erg leuk en ik kan hier nog elke dag veel leren. Zo zou ik me graag verder ontwikkelen in zowel de aanleg als het onderhoud van de tuinen. Tegelijkertijd wil ik graag de vliegende keeper binnen het team blijven omdat dat mijn werk lekker gevarieerd houd. Toch hoop ik ook dat ik in de toekomst voorman kan worden in het onderhoud van de vele tuinen.