Beter Groen

Hoveniersbedrijf Tilburg en omgeving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Allround Hovenier / voorman of -vrouw! Iets voor jou?

Wij zijn een professioneel hoveniersbedrijf dat opereert in Tilburg en omgeving. Al meer dan dertig jaar ontwerpen we tuinen, leggen we ze aan en onderhouden we ze. Groen is onze passie en dat is terug te zien in alles wat we doen. We houden rekening met de natuur en jouw wensen, de ultieme balans daarin vinden is altijd onze uitdaging. Benieuwd naar wat we allemaal doen in Tilburg en omgeving?

Beter Groen hoveniersbedrijf in Tilburg en omgeving

Inmiddels zijn we ruim dertig jaar professioneel hovenier en hebben we veel ervaring in het vak. Beter Groen begon klein, maar is uitgegroeid tot een flexibel hoveniersbedrijf in Tilburg met 10 professionele medewerkers. In ons brede portfolio vind je projecten die we hebben uitgevoerd voor particulieren, bedrijven, instellingen en de overheid. Dit doen we met name in Tilburg en omgeving, waaronder Drunen, Loon op Zand, Gilze, Kaatsheuvel, Waalwijk, Berkel-Enschot en Oisterwijk.

Ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin

Als hoveniersbedrijf in Tilburg hebben we onze eigen ontwerpafdeling, waarmee we jouw wensen en benodigdheden vertalen naar een tuinontwerp dat zorgt voor een mooi geheel. Hierin nemen we altijd de omgeving en de mogelijkheden van de tuin mee. We denken na over het beplantingsplan en welke samenstelling het beste werkt voor jouw tuin. Na het aanleggen bieden we ook tuinonderhoud.

Het onderhoud van de tuin uitbesteden biedt veel voordelen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om het snoeiwerk uit te besteden, wat veel kennis vergt en waar specifieke materialen voor nodig zijn. Bovendien is het niet nodig om zelf het dure gereedschap aan te schaffen. Wij hebben als hoveniersbedrijf in Tilburg alle benodigdheden voor professioneel tuinonderhoud.

Een vrijblijvende offerte

Wil je mee weten over tuinontwerpen en wat bij jou past? Wellicht zijn wij het hoveniersbedrijf in Tilburg waar je naar op zoek bent. Neem gerust contact met ons op! We luisteren naar je wensen en kunnen op basis daarvan zorgen voor een vrijblijvende offerte. Natuurlijk komen we ook graag langs. We bezoeken bedrijven én particulieren in heel Noord-Brabant, waaronder Drunen, Eindhoven, Loon op Zand, Oosterhout, Gilze, Goirle, Vught, Helvoirt en natuurlijk Kaatsheuvel en Den Bosch.

Heb jij een uitdaging voor ons?