Beter Groen

Zoekt u een hoveniersbedrijf in de buurt van Tilburg? Dan kunnen wij u zeker helpen

Juist datgene bieden wat u daadwerkelijk zoekt voor uw tuin beschouwen wij als een uitdaging. Onze passie voor tuinen is ongekend en dat kunt u zien aan het eindresultaat. In tegenstelling tot veel andere hoveniersbedrijven hebben wij alles onder één dak. Van ontwerpafdeling tot het aanleggen van bijzondere tuinen zoals bijvoorbeeld een heuse Feel Good Garden. Leest u maar eens verder…

Hoveniersbedrijf Tilburg

Een aantal van onze gerealiseerde projecten kunt u vinden op de website onder het menu ‘Projecten’? Het is een korte impressie wat wij voor u kunnen betekenen. Zoals u kunt zien heeft ons hoveniersbedrijf nog niet zo lang geleden bloembollen gezet in de gemeente Tilburg. Een fleurig geheel waar veel mensen van genieten. Ook het aankleding van Westpoint, het hoogste gebouw van Tilburg, mogen wij op onze naam zetten. Met een hoogte van ruim 140 meter kunt u daar niet omheen.

Met een team van ervaren hoveniers is ons bedrijf dagelijks actief voor bedrijven en particulieren. Onze uitvoeringen variëren van klassiek tot modern en van kleine tot grote tuinen, maar altijd afgestemd op de wensen van de klant. Samen met u bekijken we wat uw wensen zijn en vertalen dit naar een maatwerk aanpak voor uw tuin. U zult versteld staan van het resultaat.

Allereerst inventariseren we in een vrijblijvend gesprek precies wat uw wensen zijn voor de nieuwe tuin en evalueren we stap voor stap of deze wensen ook technisch haalbaar zijn. Vrijwel altijd kunnen we de wensen perfect uitvoeren. Wij begrijpen dat iedere portemonnee anders gevuld is en kunnen hierin zeer zeker meedenken. Denkt u daarbij aan de keuze in materialen, planten en bloemen, maar ook efficiënt werken helpt hierbij.

Betaalbaar maatwerk voor ieder formaat tuin

Wij zijn gevestigd in Udenhout, provincie Noord Brabant, maar als hoveniersbedrijf hebben wij een veel breder werkgebied. Van Tilburg tot Den Bosch en van Drunen tot Eindhoven. Er staan al talloze projecten op onze naam. Een bedrijfstuin, maar ook een particuliere tuin biedt veel mogelijkheden, klein of groot! De inrichting moet wel passen bij uw huis én uw persoonlijkheid. Een tuin moet rust en sfeer uitstralen. Dit kunnen wij op verschillende manieren doen, maar het grote geheim zit in de details. Opvallende en onopvallende details maken uw tuin mooi. Wij bieden betaalbaar maatwerk voor ieder formaat tuin.

Advies op maat

Ons team rijdt dagelijks met geavanceerde tuingereedschappen naar alle windstreken rond Tilburg zoals Kaatsheuvel, Loon op Zand, Oisterwijk, Rijen, ’s-Hertogenbosch en natuurlijk Breda. Wij doen alles wat met een tuin te maken heeft van onderhoud tot aanleg. In tegenstelling tot andere hoveniersbedrijven geven wij daarbij advies op maat. Zaken doen met een betrouwbaar hoveniersbedrijf heeft heel wat voordelen. U kunt erop rekenen dat u kwaliteit krijgt.

Wij zijn een erkend hoveniersbedrijf en lid van de branchevereniging VHG, Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een geldig VCA en BHV diploma. VCA staat voor Veiligheid-gezondheid-milieu Checklist Aannemers en heeft tot doel de veiligheid op de werkplek te vergroten en daarmee de kans op ongevallen te verkleinen. Neemt u maar eens contact met ons op of brengt u ons een bezoek. Wij heten u alvast van harte welkom.