Beter Groen

Een Feel Good Garden zorgt voor een juiste balans

Zijn we niet allemaal op zoek naar een evenwichtige balans in ons leven? Een Feel Good Garden levert hier een belangrijke bijdrage aan. Het is een energetische tuin die zorgt voor harmonie tussen mens en natuur. Het aanleggen van zo’n tuin vergt echter een iets andere aanpak dan een ‘normale’ tuin. Het uitgangspunt is dat u zich één voelt met uw omgeving. Beplanting speelt daarbij een speciale rol.

Feel Good Garden; een gevoelskwestie

Het creëren van een Feel Good Garden is een gevoelskwestie. Ons gevoel is een enorm belangrijk instrument dat ons vertelt hoe het met onszelf staat, hoe de effecten zijn van wat we meemaken en wat de contacten met anderen ons doen. Mensen streven er naar om zo harmonieus mogelijk te leven. Waarom? Omdat wij ons daar fijn bij voelen.

Bij het aanleggen van een Feel Good Garden heeft de beplanting een duidelijke energetische waarde: kleur, geur, bladvorm en hoogte zijn daarin bepalend. Het gevoel dat bloemen en planten losmaken bepaalt de sfeer en de geur geeft ons een harmonieus gevoel. Denkt u maar eens na, als u van iemand een bloemetje krijgt doet dat iets met het gevoel. Een bloemetje geven vertelt een verhaal. U voelt uzelf daardoor beter. Waar of niet waar?

Hoveniersbedrijf Udenhout

Ons hoveniersbedrijf uit Udenhout, provincie Noord Brabant, is expert in het aanleggen van allerlei tuinen, maar het creëren van een Feel Good Garden is toch wel speciaal. Waarom? Wij werken dan meer vanuit het gevoel van de opdrachtgever, dan vanuit een functionele gedachte. Het is en blijft een uitdaging, want vanuit een groter geheel wordt er naar details toe gewerkt, waarbij het gevoel steeds de boventoon voert. Er wordt bewust contact gemaakt met alle in de tuin aanwezige informatie en daar proberen wij altijd iets mee te doen. Wij gaan ervan uit dat alles energie kent.

Negatieve energiestralen als die van hoogspanningskabels, maar ook die veroorzaakt door breuklijnen of wateraders kunnen in een energetische tuin worden teruggedrongen. Zo creëren wij samen met u een harmonieuze plek waar u tot rust kunt komen en nieuwe energie op kunt doen.

Nieuwe energie

Energie is overal om ons heen, maar vaak zijn wij ons er niet van bewust. Door stress en drukte zijn we soms niet in staat om onszelf goed aan te vullen met alle gevolgen van dien. We voelen ons uitgeput, humeurig of in het ergste geval depressief. Positieve energie houdt ons beter in balans. Een fijne Feel Good Garden is daar een onderdeel van.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie? Maakt u dan eens een afspraak. Wij zijn hier speciaal voor opgeleid en kunnen er in een persoonlijk gesprek wat dieper op ingaan. Er is veel over te vertellen en er zijn veel mogelijkheden die worden afgestemd op uw wensen. Woont u in ’s-Hertogenbosch, Rijen, Tilburg of Breda, kom dan gewoon eens langs. Wij staan u graag te woord.

Meer informatie over Feel Good Gardens vind je hier.

Op zoek naar een Feel Good Garden?