Beter Groen
Vrijblijvend Gesprek

De eerste stap naar een nieuwe tuin

Misschien zit je er al een tijdje over na te denken. Zeker nu het weer beter wordt wil je lekker kunnen genieten van een mooie tuin. Maar hoe kun je deze het beste indelen? Welke planten en bloemen kun je het beste gebruiken? Waar moet je beginnen? Er zijn veel dingen die bij het ontwerpen en aanleggen van een nieuwe tuin komen kijken. Wij snappen dat dit erg veel is, daarom willen we jou graag helpen!

Vrijblijvend gesprek

Het kan natuurlijk zijn dat je al een beeld hebt van hoe je tuin eruit moet komen te zien. Het kan ook zijn dat je geen idee hebt wat het mooiste is voor jouw tuin, en hoe je de ruimte het beste kunt benutten. Bij ons kun je voor alles terecht, van ontwerp tot onderhoud zijn wij er. Wij zitten al ruim 25 jaar in het hoveniers vak, en ondertussen werken we met 10 professionals samen bij Beter Groen.

Tijdens het vrijblijvende gesprek gaan we met jou rond de tafel om te kijken wat de wensen zijn. We bekijken of deze wensen haalbaar zijn technisch gezien. Ook kijken we welke planten en bloemen het beste passen bij het idee, hierin werken we natuurlijk samen zodat uiteindelijk perfect is. Er wordt hierbij ook rekening gehouden met de juiste materiaalkeuze.

Particulier en zakelijk

Wij zijn er natuurlijk voor een particuliere tuin. Of het nou een grote of kleine tuin is, of je een moderne of klassieke tuin wilt. We kunnen ook voor elke tuin een Feel Good Garden ontwerpen. Maar ook voor een zakelijke tuin of voor de aanleg van schoolpleinen kun je bij ons terecht. Ook hierbij is het heel belangrijk dat aan alle wensen wordt voldaan natuurlijk en dit kan ook besproken worden tijdens een gesprek.

We werken veelal in een straal van 25km rondom Tilburg. Wil je graag een nieuwe tuin, of is de bedrijfstuin toe aan vernieuwing? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en zie wat wij voor jouw tuin kunnen betekenen!