Beter Groen

Dit is waarom een Feel Good Garden voor jou geschikt is

Je tuin is een plek waar jij je graag thuis voelt en waar je even tot rust kan komen. Een plek die ingericht is zoals jij dat wilt. Een onderdeel van onze werkzaamheden is de aanleg van Feel Good Gardens, maar wat is dat precies en wat kunnen we voor jou betekenen? 

Een Feel Good Garden is een gevoelskwestie. Je gevoel laat je merken hoe het met jezelf staat; hoe lekker jij in je vel zit. Mensen streven ernaar om zo harmonieus mogelijk te leven omdat ze zich daar fijn bij voelen. Door stress en drukte ben je niet altijd in staat om jezelf van nieuwe energie te voorzien, met alle gevolgen van dien, zoals vermoeidheid en een slecht humeur.

Om je thuis te voelen in je tuin is het belangrijk dat je je evenwichtig voelt en tot rust komt. Dat is wat een Feel Good Garden is. Een plek om even te ontspannen. Een plek waar je je lekker voelt met een tuin die helemaal in balans is tussen mens, dier, plant en mineraal.

De juiste inrichting is bepalend

Door het gebruik van de juiste vormen en de juiste materialen geeft je tuin je energie, maar neutraliseert deze ook stralingen van buitenaf van bijvoorbeeld wifi en mobiele telefoons. Ook negatieve straling van bijvoorbeeld hoogspanningskabels kan door het ontwerp en de aanleg van je tuin worden teruggedrongen.

Wanneer wij je tuin aanleggen, kijken we samen naar het gevoel dat bij jou en dus bij je tuin past. We kiezen voor specifieke bloemen en planten om zo een harmonieuze tuin te creëren. Ook kijken we naar energetische waardes als kleuren, geuren, bladvormen en planthoogtes, die allemaal bepalend zijn voor het harmonieuze gevoel van jouw tuin.

Een tuin in evenwicht is een tuin die rust uitstraalt en rust geeft; waarin je na een drukke dag (mentale) ontspanning ervaart. Daar gaat het om bij een Feel Good Garden. Wil je weten wat we voor jouw tuin kunnen doen? Neem dan contact met ons op of kijk verder op onze website.

Feel Good Garden Cinecitta