Beter Groen

Voor het aanleggen van een betaalbare tuin bent u bij ons aan het juiste adres

Een tuin is belangrijk, maar niet iedereen heeft een hoog budget om zoiets aan te laten leggen. Wij begrijpen dit als geen ander, want daarom kunt u bij ons terecht voor het aanleggen van een mooie tuin die ook nog eens betaalbaar is. Een betaalbare tuin. Het klinkt allemaal zo mooi, maar wat houdt dit nu precies in?

Nieuw: een tuin die betaalbaar is

Wij gaan als volgt te werk. Ten eerste: u bepaalt het budget. Vervolgens doen wij u een voorstel. Hebt u een klein budget? Dan kunnen wij bijvoorbeeld kiezen voor wat goedkopere planten, bloemen en/of bomen. Ten tweede: u maakt uw wensen kenbaar. Vervolgens gaat onze ontwerpafdeling voor u aan de slag om met een voor u betaalbaar ontwerp te komen. Simpel, maar effectief zodat iedereen kan genieten van een fijne én betaalbare tuin.

Veel mensen zien een tuin als een verlengstuk van hun woning. In de praktijk merken wij dat steeds meer mensen, jong én oud, de inrichting serieuzer nemen. Als ervaren hoveniersbedrijf doen wij u graag een aantal ideeën aan de hand. U kunt uw tuin als een verlengstuk zien van uw woning, maar wij kunnen de rollen ook eens omdraaien. Waarom zou u deze niet zien als een verlengstuk van de natuur? Natuurrijke tuinen zijn op dit moment behoorlijk populair én betaalbaar. Een ander voordeel is dat een weelderige en groene omgeving minder onderhoud vergt. Een beetje onkruid valt vaak niet eens op!

Mogelijkheden betaalbare tuinen

Om een tuin betaalbaar te houden, laten veel mensen een grasveld aanleggen met een goedkope tuinafscheiding. Dit is jammer, want er zijn veel meer mogelijkheden om betaalbare tuinen te creëren. Als u een afspraak met ons maakt doen wij u graag een aantal ideeën aan de hand. Wij bezoeken zowel bedrijven als particulieren in de provincie Noord Brabant zoals in Tilburg. In Tilburg kent iedereen de Stadshoeve, zeker de natuurliefhebbers. Spelenderwijs wordt hier getoond hoe groen én creatief samen gaan. De activiteiten zijn gericht op kinderen, want milieu is én blijft een belangrijk onderwerp voor nu en in de toekomst.

Met het laten aanleggen van een betaalbare tuin vangt u twee vliegen in één klap: het geheel ziet er keurig uit en u hoeft het milieu niet onnodig te belasten. Wij zorgen er graag voor dat u tuin er het hele jaar door mooi blijft uitzien door professioneel onderhoud te plegen. Hierdoor blijft de bodem gezond, het watergebruik blijft laag en het vermindert het gebruik van bestrijdingsmiddelen. Daarbij blijven uw planten en bloemen langer mooi, mits ze op de juiste plek staan. Wist u trouwens dat u rozen niet moet planten op een plek waar al eerder rozen of aardappels hebben gestaan? Er kan dan een infectie ontstaan door schadelijke schimmels die nog aanwezig zijn in de grond.

Contact

Er zijn veel zaken waar u aan moeten denken als u een tuin heeft of er één opnieuw wilt laten aanleggen. U kunt dit het beste door een ervaren hoveniersbedrijf laten doen. Onze hoveniers uit Udenhout zijn werkzaam in een groot gebied in en rondom de provincie Noord Brabant. Wilt u meer weten? Neemt u dan eens contact met ons op. Wij helpen u graag verder.