Beter Groen

De aanleg: Je droomtuin gerealiseerd

Eindelijk is het zo ver. Na het ontwerpen en plannen is het nu tijd voor de laatste stap waar het allemaal om draait: de realisatie. Daarmee is dit ook de laatste stap in onze zesdelige blog die de weg naar een gerealiseerde tuin doorloopt: de aanleg. De vorige blog ging over de laatste stap in het ontwerp vóór de aanleg, het opstellen van het beplantingsplan. Die blog vind je hier.

Tijd voor de metamorfose

Het heeft wat tijd gekost, maar nu is het zover: je nieuwe tuin wordt aangelegd! Dat komt omdat vakmanschap tijd kost: we ontwerpen alles tot in de puntjes om te zorgen dat je tuin perfect wordt. Je moet er immers lang van kunnen genieten. Vakmanschap eindigt natuurlijk niet na het ontwerpproces en zeker de aanleg van de tuin vraagt om maatwerk en oog voor detail. Daar zorgen we voor.

Zoals met alles wat we doen zijn we trots op onze expertise en kennis. Deze kennis en het juiste gereedschap zorgt er voor dat alles wat we doen goed is. Onze brede kennis van planten en bomen en verstand van bodem, bemesting, onderhoud en aanleg zie je terug in het werk wat we doen. Het is niet alleen ons vak maar ook onze passie. Allemaal om de prachtigste tuinen te kunnen realiseren.

Onze experthoveniers

Beter Groen is een erkend hoveniersbedrijf. Dat betekent kwaliteit en vakmanschap. Ons bedrijf is lid van de VHG, de Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners. Daarmee bieden we onze klanten duidelijk Algemene Consumentenvoorwaarden én de garantie dat eventuele fouten of schade worden hersteld. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een geldig VCA of BHV (bedrijfshulpverlening) diploma. VCA staat voor Veiligheid-gezondheid-milieu Checklist Aannemers en heeft als doel de veiligheid op de werkplek te vergroten en daarmee de kans op ongevallen te verkleinen.

Onze diensten stoppen niet na de aanleg van uw tuin. Ook voor professioneel onderhoud is Beter Groen de beste keuze. Het onderhouden van een tuin kost veel tijd en is arbeidsintensief. Daarnaast hebben wij de beste kennis van planten en het juiste gereedschap. Zo weet je zeker dat je geweldige nieuwe tuin er altijd verzorgd bij ligt.

Vrijblijvend advies op maat

En zo doen we dat dus: een tuin ontwerpen en aanleggen. Ben jij ook op zoek naar jouw droomtuin? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Hopelijk zien we je binnenkort!